sâmbătă, 2 martie 2019

Amazonieni & GoPublish tepele online de care trebuie sa te feresti

afla secretul castigurilor pe amazon, gopublish contul meu, fara investitii cum devii milionar, gopublish pareri, GoPublish castiga din vanzari carti, ecomhackers curs, ecomhackers pareri, cursuri

Daca ai auzit des in ultimul timp urmatoarele fraze:
**Idei de afaceri online fără nicio investiție. Cum poți câștiga bani de acasă, fără să faci mare lucru și fără să ai prea multă experiență? Cum câştigi 1 milion de dolari stând pe un şezlong pe o plajă din Bali?
Nu contează vârsta, nivelul de cunoștințe, educația sau banii pe care îi ai acum. Până și un elev de liceu sau un pensionar non tehnic ar putea urma această metodă.

În plus, poți locui în oricare colț al lumii, îți poți organiza singur programul și poți lucra cât de mult sau de puțin vrei, în funcție de cât de mult și de repede îți dorești să crească afacerea ta. De asemenea, nu ai nevoie de experiență de business sau de marketing pentru că este un mediu cu adevărat democrat pentru antreprenoriat.
Tot ce ai de făcut este să te asiguri că ai calculatorul la îndemână şi acces la internet; poti reuşi acest lucru cumpărând produse din China şi vânzându-le pe Amazon în SUA faci acest lucru fără să fi nevoit să vizitezi fabrici în China sau depozite în SUA; este suficient să ai un laptop şi conexiune la internet. **
importdirect.ro
Despre conținutul cursului Amazon StepUp
Cursul StepUp îți promite doar lansarea/listarea pe amazon.com și câteva tips. Aproximativ toate aceste informații sunt free pe internet. Trebuie doar să te împrietenești cu Google și limba engleză. Diferența de plus valoare pe care o oferă cursul StepUp nu merită $1500. Simplu, în mare parte e copiat (prost), după cursul celor de la Amazing Seller Machine. 
Huditan si Claudiu Stanculescu citesc si urmaresc persoane care au de a face cu dezvoltarea personala. O alta inselaciune. Un fel de Martorii lui Iehova sau pocaiti in varianta de business, gen Lorand Soares Szasz, Florin Rosoga sau Pera Novacovici. De aici si usurinta spalarii de creier, de care nu aveti nevoie daca vreti sa scoateti bani din buzunar pentru un business propriu. Nu ai nevoie de mentori pentru businessul tau propriu, ci de actiune, care incepe prin a invata singur sau singura, clar ? Altfel nu te apuca de el!
Ce vinde amazon setup cu 1500$ sau amazonhub cu 3200 lei, gasesti la Udemy cu 10-15 euro. Toate cursurile ajung la 100 euro. Adica cu 1500 usd inveti si si testezi, nu-i asa? Informatia din cursurile lui Hudi si Claus e luata din Amazon Seller help si cursul Amazing Seller Machine, apoi tradusa si aranjata ca sa atraga atentia romanului, care vrea sa faca bani usor si fara efort (contactezi chinezul si iti pune marfa in magazia Amazonului, tu stand in bungalow in Maldives si cu laptopul in fata)

Alt mare guru al afacerii Amazon este Lorand Soares Szasz care foloseste aceeasi tactica pe ECOMHACKERS
Te minte ca incepi afacerea cu 5000 usd, poti dar nu ai nici o sansa reala. Vine cu grafice de vanzari ca dovada, dar vanzarile nu inseamna nimic, degeaba vinzi de 20 de mi de $ pe luna daca ai platit 50 mii $ in promovare. Singurul parametru real pentru a masura o afacere este profitul. Cereti sa va arate bilantul contabil al companiei pe care vinde pe Amazon. Se lauda cu cei 11.000 de cursanti care au platit 2370 EURO + TVA, daca poate arata ca macar 50 din cei 11 mi au profit macar 20% pe an eu sterg acest articol imediat.
Despre GoPublish
Descoperă cum să vinzi cărți global, fără să le scrii, și fără investiție financiară
Dacă ești pregătit să câștigi sume frumoase de bani online, această informație este exact ceea ce căutai!
Este pentru tine dacă:
Îți dorești o afacere proprie și nu știi de unde să începi iar ce ai găsit până acum a necesitat bugete considerabile.
Vrei o afacere online ce nu necesită angajați și stres.
Îți dorești un drum simplu pentru a trece de la statutul de angajat la cel de antreprenor.
Vrei să dezvolți un venit suplimentar ce nu necesită investiții inițiale.
Vrei libertatea pe care ți-o oferă o activitate ce nu depinde de locul unde te afli.
Vrei să câștigi mai mult timp pe care să-l petreci cu cei dragi sau călătorind.
Vrei sa îți asiguri câștigurile printr-o sursă secundară de venit.
E floare la ureche, cam ca la puscarie unde unii, care nu au citit nici o carte in viata lor au scris intr-un timp record o gramada de carți pentru reducerea pedepsei.
La fel voi deveniti milionari in cateva luni chiar daca nu aveti habar de scris, de design, nici macar de limba engleza, doar faci cursul si gata hop in top 300 milionari!
Da intrebații pe cei care vand cursul de ce mai pierd timpul cu voi pentru cateva sute de euro daca milioanele sunt la indemana tuturor !
Hai ca nu va mai retin, va asteapta baietii in Bali!
P.S. Garantez ca in scurt timp "face" afacerea asta si Lorand S
chilipirul-zilei.ro/
Toti acesti mentori au avut sau inca mai au conturi, de multi ani, de selleri pe Amazon in speranta ca dau lovitura (si pot arata si cursantilor rezultatele). Toti sunt pe pierdere cu sume consistente, cereti-le sa va arate bilantul contabil pentru firmele pe care ei incearca sa vanda pe Amazon. Daca doriti sa luati lectii de business de la niste loseri e obtiunea voastra ! Eu doar trag un semnal de alarma, nu concurez cu ei pe nici o nisa, nu sunt platit de nimeni, nu am nimic personal cu vreunul din ei.
Reține, este cu mult mai ușor să faci bani din cursuri despre cum să faci bani, decât să faci bani din business. (spre exemplu Lorand Soares Szasz in 10 businessuri încercate rezultatul a fost inevitabil același: falimentul !)
  originals.ro
Daca încă nu ai furat-o esti norocos, sa incepi o afacere direct pe Amazon, tu care nu ai nici cele mai elementare notiuni de business vei pierde o gramada de bani si te vei alege doar cu o lectie de viata.
Pe piata americana implicit pe Amazon, este cea mai acerba concurenta din lume, toata lumea vrea sa vanda acolo. Din aceasta cauza preturile produselor sunt mici (marja de castig este foarte mica) dar costurile de promovare sunt enorme. Daca ar fi simplu pe Amazon ar vinde numai chinezii, care au la dispozitie milioane de produse la cele mai mici preturi. Daca ar curge milioanele, asa cum promit acesti mentori de carton, erau altii mai potenti financiar ca tine si cu ani de zile experienta in afaceri care ar fi accesat acesta asa zisa oportunitate. Crezi ca daca era o oportunitate reala nu se bagau antrepenorii cu experienta si buget ? 
Majoritatea celor care au facut aceste cursuri nu au inceput afacerea, ei sunt cei norocosii, au pierdut doar suma data pe curs. Cei care au incercat au avut pierderi de zeci de mii de dolari fara nici un rezultat (vezi mai jos un video cu cineva care a pierdut cam 100 mi USD bani inprumutati)
La cursuri esti mintit prin omisiune, costurile sunt de minim 3-10 ori mai mari decat lasa sa se inteleaga in prezentarea afacerii. Orce om care a investit cateva mi, continua sa bage bani in speranta ca va reusi sa mai recupereze ceva si gaura se adanceste. Unii inprumuta sume enorme ajung pe drumuri pentru ca au crezut ca pot face bani usor stand pe plaja din Bali cu un coktail in mana. Asa afacere nu exista, daca tu nu esti in stare sa vinzi pe olx un tricou, cu siguranta amazon nu e pentru tine. 
In Romania piata de online nu este inca matura si ofera mai multe oportunitati pentru incepatori, daca aici nu poti sa vinzi pe Amazon unde sunt milioane de selleri experimentati nu ai nici o sansa.
Exista o regula simpla: ce e prea frumos ca sa fie adevarat, chiar nu este !
                                              
Deja pe facebook au aparut grupuri care incerca sa vanda produsele de pe amazon pe alte cai tot in usa dar la pret de dumping. Daca urmariti acest grup care este format din oameni care deja au incercat acest business si au stocul de produse la Amazon, o sa vedeti ca numarul lor creste zilnic. 

Nu există scheme garantate pentru îmbogăţire. Nu accepta imediat o propunere ce pare tentantă.
Când crezi că ai identificat o oportunitate, documentează-te mai întâi pentru a lua o decizie corectă, în cunoştinţă de cauză. Consulta-te cu oameni pe care îi cunoști şi care au o minima experientă  in afaceri. Cere sa vezi profitul firmei pe care o primesti drept exemplu de afacere de succes, ei iti arata doar vanzari si cifre de afaceri, dar cheltuielile cu promovarea, cumpararea de rewu-uri depasesc de cele mai multe ori incasarile. 
Nu te încrede în „cursuri uimitoare“: cerceteza si altele cu privire eficienţa unui plan de afaceri sau succesul unei companii.
Fii suspicios şi vigilent. Dacă ceva este prea frumos pentru a fi adevărat, probabil că te afli în vizorul unui escroc.
Tupeul pe care aceste persoane îl au constă în poziţia hotărâtă, convingătoare pe care o adoptă în dialogul direct cu tine, în susţinerea elementelor mincinoase, fără sfială şi fără gesturi care să le demaşte.
Perspicacitatea este un atribut al acestor ''mentori'' şi este folosită în raport cu situaţiile existente sau apărute, la care găsesc spontan explicaţii ori motivaţii menite să te menţină în eroare.
Am mai observat cateva asemanari la toti cursantii par sa fie dresati: se autoinvinovatesc pentru esec, nici unul nu spune cu subiect si predicat ca a fost pacalit de niste escroci. Un alt punct comun este lipsa sau intarzierea nejustificata a emiterii facturii pe banii achitati, sub diverse motive. Cred ca autoritatile ar trebui sa se autosesizeze in aceste cazuri.
Un vechi proverb românesc spune că ”Paza bună trece primejdia rea”
UN OM PREVENIT ESTE UN OM SALVAT - daca ai prieteni sau cunostinte pe care le auzi ca intentioneaza sa acceseze astfel de afaceri, arată-le acesta pagina.

 

 shopu.ro

 melimeloparis.ro

 

Surse documentare: facebook, youtube, bloguri( Fabulous Blonde) presa


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


tags: selleri pe Amazon din România, amazonienii teapa, amazonienii pareri, amazonienii video 2, amazonienii forum, amazonienii video 1, amazonienii buhnici, ecomhackers curs, ecomhackers pareri, ecomhackers-ro, amazonienii review, amazonienii romania, amazonienii stepup, amazonienii-ro, amazonienii sau amz academy, amazonienii curs, pareri curs amazonienii, despre amazonienii, amazonienii gratuit, ghidul amazonienii step up, ghidul amazonienii setup, gopublish amazon, gopublish pareri, publish cms, snowflake publisher, gopublish-ro go publish artinya, go publish adalah, go publish artifactory, go publish module, go publish package, go publish subscribe, go publish yourself podcast, amazonienii login, amazonienii step up pareri, amazonienii stepup pareri, amazonienii summit 2021, amazonienii summit, amazonienii step up, amazonienii step up pdf, amazonienii video 3, amazonienii video 4, zoso amazonienii, amazonienii 2021, curs step up, curs stepup-ro, curs step up amazonienii, teapa online, teapa depozit-online, online teapa in stil american, teapa in stil american online, teapa in stil amazonienii online, cartea viata ca o teapa online, curs amazonienii e teapa, curs amazon teapa anului, curs amazon romania, curs amazon fba, curs amazon setup, curs amazon hudi, curs amazon pret, curs actiuni amazon, curs afacere amazon, cursuri amazon bucuresti, cursuri amazon chisinau, curs de amazon, cursuri de amazon, curs amazon gratuit, amazon cursuri, cursuri amazon, cursuri amazon online, curs pentru amazon, cursuri amazon romania, curs amazon startup, curs vanzari amazon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu